Usein kysytyt kysymykset – UKK

Miksi minun pitäisi hankkia resepti netistä?

Lääkkeen ostamiseen tarvitset lääkärin reseptin. Joitakin lääkkeitä saa myydä ilman reseptiä. Vain tässä tapauksessa voit tehdä ostokset ilman reseptiä.

Netistä tilatessa reseptin saa tilauksen yhteydessä. Tätä varten sinun on täytettävä erityinen lääketieteellinen kysely. Näitä tietoja käyttää sertifioitu lääkäri, jolla on oikeus harjoittaa lääketieteen harjoittamista maassasi. Näiden tietojen avulla lääkäri voi päättää ostosuosituksesta. Ostaminen ei edellytä aiemmin määrättyä reseptiä (joitakin lääkkeitä lukuun ottamatta). Verkkokonsultaatio voi korvata lääkärikäynnin, helpottaa ja nopeuttaa lääkkeen laillista hankintaa. Saatat myös joutua lähettämään joidenkin testien tulokset.

Onko sivustosi verkkoapteekki?

Verkkosivustomme ei ole apteekki. Tämä on informatiivinen ja analyyttinen resurssi niille, jotka haluavat saada johdantotietoa lääkkeistä. Jos napsautat bannereitamme, sinut ohjataan yhden kumppanimme verkkosivustolle, jolla on lupa myydä lääkkeitä EU:ssa ja muissa maissa. Suosittelemme lukijoille luotettavia toimittajia, mutta emme ole lääkekauppa sopimuksen osapuoli.

Voitko suositella lääkettä ostettavaksi?

Ei. Tarjoamme yleistä tietoa joidenkin lääkkeiden ostamisesta. Ota yhteyttä lääkäriisi saadaksesi selville, millaista lääkitystä tarvitset.

Kauanko toimitus kestää?

Toimituksen järjestää toimittaja, jonka kanssa olet tehnyt sopimuksen. Yleensä voit vastaanottaa tavarat seuraavana päivänä tilauksen tekemisestä. Joskus toimitusaika voi olla jopa kaksi päivää, jos esimerkiksi teet ostoksen viikonloppuna.

Mitä maksuja minun on maksettava ostaakseni lääkkeen?

Maksat toimittajalle hinnan, joka on ilmoitettu hänen verkkosivuillaan. Myyjä ei vaadi ylimääräisiä maksuja. Tuotteen toimitusta ja reseptin vastaanottamista ei makseta erikseen, vaan ne sisältyvät välittömästi lääkkeen hintaan. Näet heti tilauksen lopullisen hinnan.

Missä maissa lääkettä voi tilata?

Luettelo maista, joissa toimittajalla on edustusto, löytyy sen verkkosivuilta. Voit käyttää toimittajan palveluita monissa EU-maissa.

Kuka neuvoo minua tilausmenettelyssä?

Tilaukseen liittyvät kysymykset tulee osoittaa toimittajalle. Kaikki tarvittavat yhteystiedot on lueteltu hänen verkkosivuillaan.