Osta Saxenda netistä

Saxenda

1, 2, 3, 4, 5 pakkaus

Verkkopalvelu Osta Saxenda netistä

Description

Painonpudotus ongelma on hyvin yleinen, eikä siitä ole helppo selviytyä. Vähäkalorisen ruokavalion ja liikunnan lisäksi henkilö voi tarvita lääkärin hoitoa. Nykyaikainen lääketiede tarjoaa erilaisia ​​tapoja selviytyä ylipainosta. Yksi niistä on Saxenda. Tämä on lääketieteellinen tuote painonpudotukseen. Se on tarkoitettu aikuisille, joiden painoindeksi (BMI) on ≥ 27 kg/m2 (ylipainoon liittyvien muiden sairauksien yhteydessä) tai 30 kg/m2. Saxenda toimitetaan erityisen injektiokynän muodossa, jota voit käyttää itse.

Miten Saxenda toimii painonpudotuksessa?

Lääkkeen vaikuttava aine on liraglutidi. Se on glukagonin kaltaisen peptidi-1:n (GLP-1) analogi. Sen aminohappo sekvenssi on 97 % samanlainen kuin ihmisen GLP-1. Kehossa tämä hormoni on vastuussa ruokahalun säätelystä. Aktivoimalla GLP-1-reseptoreita liraglutidi vähentää nälkää ja lisää kylläisyyttä. Ihminen haluaa syödä vähemmän ja siten Saxenda mahdollistaa  laihtumisen.

Saxenda ja ruokavalio

Jos haluat laihtua, et voi panostaa vain Saxendaan. Ruokavalio ja liikunta ovat yhtä tärkeitä kuin lääkitys. Ilman tarkkaa ruokavaliota ja  säännöllistä urheilua et pysty laihduttamaan terveellisesti ja tehokkaasti.

Painonhallintaohjelma

Painonpudotuksen perusta on oikeanlainen ravitsemus. Ennen kuin käytät Saxendaa, sinun tulee laatia lääkärisi kanssa painonhallintaohjelma sekä ateriasuunnitelma, joka auttaa sinua laihtumaan.

Tarvitsetko reseptin Saxendaan?

Mahdollisten ostajien tulee olla tietoisia siitä, että Saxendaa ei voi ostaa ilman reseptiä. Lääke kuuluu reseptilääkkeiden luokkaan, joita voi ostaa vain lääkärin määräyksellä.

Pistettävä laihdutuslääke: miten ja mistä ostaa Saxendaa?

Saxendaa voi ostaa tavallisesta apteekista tai verkkoapteekista. Verkkoapteekista ostamisen etuna on, että voit saada lääkkeen reseptin välittömästi (tai tarvittaessa ja tarkoituksenmukaisesti uusia olemassa olevan reseptin). Tätä varten sinun on täytettävä terveyskysely. Sen tarkastaa yksi apteekin kanssa yhteistyössä toimivista lääkäreistä, joka kirjoittaa reseptin, jos se katsotaan turvalliseksi ja potilaalle sopivaksi. Se luovutetaan yhteistyökumppani apteekille, joka lähettää lääkkeen laskun mukana asiakkaalle. Lääke saapuu yleensä seuraavana arkipäivänä lähettämisen jälkeen. Paketin seurantaa varten asiakkaalle annetaan seurantakoodi.

Saxenda (liraglutidi): hinta verkkoapteekissa

Saxendan hinta sisältää itse lääkkeen kustannukset, lääkärin konsultoinnin, reseptin, pakkaus- ja toimituspalvelut. Lääkkeen kuukausihinta voi vaihdella sekä ylös- että alaspäin, mutta viime kerralla se oli melko vakaa. Nämä vaihtelut voivat riippua useista tekijöistä.

Huomioitavaa on, että kussakin maassa lääkkeen hinta on erilainen. Esimerkiksi sen hinta Virossa poikkeaa Suomen hinnasta, koska Virossa on erilaiset lääkemääräykset, verot jne.

Varotoimenpiteet

Lue pakkausseloste huolellisesti ennen Saxendan käyttöä. Kun pistät lääkettä, noudata huolellisesti hygieniaohjeita. Älä anna neulaasi kenellekään muulle. Jokaisessa pistoksessa on käytettävä uutta neulaa.

Lääkkeen käyttö

Jokainen Saxenda-kynä sisältää annosvalitsimen. Sitä on pyöritettävä oikean ruiskemäärän valitsemiseksi. Sen jälkeen sinun on poistettava korkki, asetettava uusi neula kynään ja tehtävä ruiske painamalla aloitus painiketta.

Lääke on pistettävä ihon alle johonkin kolmesta kehon osasta:

  1. Keskivartaloon (lähellä vatsaa);
  2. Reiteen;
  3. Olkavarteen.

Älä pistä Saxendaa lihakseen tai suoneen. Injektion jälkeen on tarpeen laittaa neulan suojakorkki ja hävittää se turvallisuustoimenpiteitä noudattaen.

miten saxendaa käytetään

Lääkkeiden vieroitus ja painonnousu

Tiedot, jotka saimme selville siitä, säilyykö saavutettu paino Saxenda-hoidon lopettamisen jälkeen, ovat yleensä positiivisia. Useimmat ihmiset kuvailevat laihtumis kokemustaan ​​menestykseksi. He kertovat onnistuneensa ylläpitämään pienentynyttä ruumiinpainoa pitkään lääkkeen lopettamisen jälkeen.

Saxendan annostus

Saxendan aloitusannos on 0,6 mg päivässä. Lääkkeen annosta tulee suurentaa asteittain neljän viikon aikana. Ensimmäisellä viikolla 0,6 mg lääkettä annetaan päivittäin; toisessa – 1,2 mg; kolmannessa – 1,8 mg; neljännessä – 2,4 mg. Viidennestä viikosta lähtien sinun on vaihdettava 3,0 mg:aan päivittäin. Tätä annosta ei suositella ylittämään.

Huomaa, että yllä on kuvattu klassinen annosteluohjelma. Se riippuu lääkärisi suosituksista.

Annoksen väliin jääminen

Jos potilas unohtaa ottaa Saxenda-ruiskeen tavanomaiseen aikaan, hänelle on annettava pistos mahdollisimman pian. Jos unohdetusta annoksesta on kulunut yli 12 tuntia, potilaan tulee jättää tämä annos väliin ja ottaa lääke seuraavana päivänä tavanomaiseen aikaan. Unohdetun annoksen kompensoimiseksi sinun ei pitäisi ottaa lisäannosta tai suurentaa seuraavaa annostasi.

Saxendan sivuvaikutukset

Saxendaa käytettäessä potilaat voivat kokea erilaisia ​​sivuvaikutuksia. Jotkut niistä sisältää  hypoglykemiaa, unettomuutta, dysgeusiaa, huimausta ja muuta. Saat lisätietoja Saxendan sivuvaikutuksista ja niiden esiintymistiheydestä lukemalla huolellisesti lääkkeesi mukana tulleen pakkausselosteen. Jos sinulla on yksi tai useampi haittavaikutus tämän lääkkeen käytön aikana, kerro siitä heti lääkärillesi.

Yhteisvaikutus

Saxendalla voi olla yhteisvaikutusta tiettyjen lääkkeiden, kuten parasetamolin, varfariinin, digoksiinin, tiettyjen ehkäisyvalmisteiden ja muiden lääkkeiden kanssa. Siksi, jos käytät lääkkeitä, muista kertoa siitä lääkärille, joka määrää Saxendaa.

Saxenda ja alkoholi

Alkoholin ja Saxendan yhteen sopivuudesta ei ole luotettavaa tietoa. On olemassa tietoa, että alkoholin juominen voi voimistaa ja pahentaa Saxendan sivuvaikutuksia. Siksi ei ole suositeltavaa juoda alkoholijuomia tämän lääkkeen hoidon aikana.

Lisäksi alkoholin juominen vaikuttaa negatiivisesti laihdutusprosessiin. Alkoholi voi muuttaa tapaa, jolla kehosi polttaa rasvaa. Kun juot, kehosi keskittyy enemmän hajottamaan alkoholia kuin polttamaan rasvaa. Lisäksi elimistö polttaa rasvan polttamisen sijaan alkoholista saatavat kalorit, joten painon pudottaminen voi kestää kauemmin.

Kokemusta Saxendasta

Kirjoitushetkellä Saxendan keskimääräinen arvosana drug.comissa on 7,5/10. Lääkettä on arvioinut yli 1300 potilasta. Monia hoidettiin tällä injektiolla vuonna 2021. Heidän kokemuksensa vuonna 2022 on edelleen merkityksellinen. Useimmat potilaat pitivät Saxendan käyttökokemuksesta. Monet ovat todella onnistuneet laihduttamaan. On olemassa joitain negatiivisia arvioita, jotka saattavat liittyä sivuvaikutusten esiintymiseen.

Saxenda vs Ozempic (Wegovy)

Saxenda ei ole ainoa laihdutuslääke. On muitakin lääkkeitä, kuten semaglutidi. Yhden terveydenhuollon verkkoportaalin tarjoaman lääkitys arviointi algoritmin mukaan Saxenda on hieman parempi kuin semaglutidi. Erityisesti se on tehokkaampi, turvallisempi ja sillä on vähemmän haittavaikutuksia. Semaglutidin käytöstä Yhdysvalloissa saatujen kokemusten mukaan se osoitti kuitenkin parempaa tehoa. Vaikka lääkkeiden välillä ei ole silmiinpistävää eroa. Semaglutidin etuna on kuitenkin se, että sitä tulee käyttää viikoittain, ei päivittäin.

Tärkeää huomata : Ozempic on semaglutidin tuotenimi, joka on tarkoitettu käytettäväksi diabeteksessa. Uusi semaglutidia sisältävä lääke on hiljattain hyväksytty, se on nimeltään Wegovy. Se on tarkoitettu ylipainon ja liikalihavuuden hoitoon.

On pidettävä mielessä, että näillä lääkkeillä on erilaisia ​​​​vaikuttavia aineosia. Siksi, ennen kuin käytät niitä, muista neuvotella lääkärin kanssa. Toinen tai molemmat eivät välttämättä toimi sinulle.

UKK-osio

Onko Saxendasta olemassa yleisversiota?

Tällä hetkellä ei. Kestää jonkin aikaa ennen kuin Saxendan geneeriset lääkkeet tulevat lääkemarkkinoille. Koska se sisältää edelleen samaa vaikuttavaa ainetta, se vaatii reseptin, eikä sitä ole saatavana reseptivapaasti.

Voinko yhdistää sen muihin laihdutustuotteisiin?

Tämän lääkkeen käyttöä yhdessä muiden reseptilääkkeiden tai reseptivapaiden lisäravinteiden kanssa ei ole arvioitu. Voidaan pitää uskottavana, että yhdistelmä ravintolisien kanssa olisi suhteellisen turvallista, mutta on epätodennäköistä, että lääkärisi suosittelee yhdistelmähoitoa, joka sisältää saxendaa ja toista laihdutuslääkettä, kuten Mysimbaa.

Kuinka kauan ennen kuin tämä painonpudotus lääke alkaa vaikuttaa?

Hoitosuunnitelmissa oleville potilaille asetetaan painonpudotustavoitteet, joita he voivat seurata henkilökohtaisessa potilas portaalissaan. Yleensä tätä tuotetta käyttävät potilaat voivat olettaa menettävänsä vähintään 5 % aloituspainostaan ​​hoitoviikolle 12 mennessä.

Kuinka kauan lääkettä käytetään?

Koska liikalihavuus on luokiteltu krooniseksi sairaudeksi, on olemassa suuri mahdollisuus, että tarvitset pitkäaikaista hoitoa. Saxenda-hoidon kesto riippuu monista tekijöistä, joista tulee keskustella lääkärisi kanssa.